Sorozat készül Az utolsó mohikán-ból

A True Detective és a Watchmen készítői közösen dolgoznak rajta.

A True Detective és a Maniac alkotója, Cary Joji Fukunaga az új Watchmen-sorozat rendezőjével, Nicole Kassell-lel társult, hogy a Paramount TV-nek elkészítsék Az utolsó mohikán új képernyős változatát. 

Fukunaga a forgatókönyvet írja, Kassell pedig rendezőként közreműködik, az ő verziójukban Unkasz és Cora szerelme áll majd a történet középpontjában.

J. F. Cooper 1826-ban megjelent regényéből már 1912-ben készült egy filmfeldolgozás, amelyet továbbiak követtek, a legismertebb az 1992-es verzió, Daniel Day-Lewisszal a főszerepben.

Az utolsó mohikán kalandjait a tévében is láthattuk már, élőszereplős sorozatból kanadai, brit és amerikai is született, az olaszok pedig rajzfilmsorozatot készítettek a világhírű könyv alapján.

szponzorált tartalom
Hangolódjunk az őszre – káros szokásoktól mentesen
Intenzív osztályra került, koronavírusos lett Kuncze Gábor
Az SZDSZ korábbi elnöke, volt belügyminiszter felesége is kórházban van a vírus miatt.
Hatalmas baleset miatt szakadt félbe az F2 sprintfutama (videó)
Az 5. helyért csatázó Luca Ghiotto és Jack Aitken ütközése után előbbi autója csaknem teljesen kiégett, a pályaszéli védőfal pedig olyan súlyosan megsérült.
Két magyar ezüst vasárnap délelőtt
A magyar versenyzők két ezüstérmet szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa vasárnapi döntős programjának első részében.
Elkezdik a ferihegyi reptér 2-es futópályájának felújítását
A munkát az eddigiektől eltérően egyetlen ütemben végezteti el a Budapest Airport.
Orbán Viktor is felköszöntötte a születésnapos ENSZ-t (videó)
75 éves lett a világszervezet.
Fölújították az óföldeáki erődtemplomot - Galéria
Hálaadó szentmise keretében átadták és megáldották vasárnap a felújított óföldeáki erődtemplomot, az Alföld egyetlen olyan templomát, amely vizesárokkal körülvett dombon áll.