Bulvár, celeb

2017.09.19. 14:39

Survivor - Anita: ez azért a Holtak szigete, mert még 1-2 nap és egymást is megöljük

Egyre kaotikusabb állapotok uralkodnak a Holtak szigetén.

Az újonnan alakult Mandirigma, vagyis harcos törzs a jutalomvacsora után nekilátott új szigetük felfedezéséhez. A hangulat jó volt, de tudták, hogy a nyugalom nem tarthat sokáig. Az egyéni játék kezdetével a régi szövetségek, barátságok megszűnnek. A játék teljesen új formát ölt, amihez a játékosoknak alkalmazkodniuk kell, ha bent akarnak maradni.


Anitának kellemetlen meglepetésben volt része, amikor társaságot kapott, nagy ellenfelei, Lilla és Nóri személyében. Egymásrautaltság ide vagy oda, a gyanakvás és a gyűlölet egy hajszálnyival sem csökkent, az újonnan érkezők egyből Anita torkának estek. Kaotikus állapotok uralkodnak a szigeten és a legalapvetőbb feladatok ellátása is heves vitába torkollik. Majd egy játékon dől el, melyik amazon lesz a holtak törzsfőnöke.


A Mandirigma az első reggelen máris csatába indul. Az egyéni harc védettségi játékkal kezdődik el, a nyertes pedig egy védettségi nyaklánccal lesz gazdagabb. Hogy ki lesz az, aki még a játékostársait is meglepi győzelmével? Ma este nekünk is le fog esni az állunk.

 


A törzs már csak 8 fekhelyet épít, hiszen tudják, valaki ma is távozni fog… de most koránt sincs akkora egyetértés abban, kit tesznek lapátra. Két részre oszlik a társaság és soha nem látott taktikázás veszi kezdetét.


Az is kiderül, ki a fő cselszövő, valaki pedig kénytelen szembesülni vele, hogy egészen eddig kígyót dédelgetett.


A szavazás meglepő eredménnyel zárul. Ennek fényében mindenki számára világossá válik: nem az erő döntött, hanem inkább az intrikák, az ármánykodás és a taktikázás...


Az erősek azonban összeállnak, céljuk a fizikailag gyengébb játékostársaik kiejtése.


Kimondják: "Itt nem lesz taktikázás, csak harc!" vajon sikerrel járnak? Vagy a szövetkezés meg tudja menteni a Survivor szabályait ügyesen felhasználó fizikailag gyengébb játékosokat?


Ki lesz a holtak szigetének törzsfőnöke? Ki a Mandirigma legnagyobb árulója? A Survivor mai részéből minden kiderül!


Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!