Bulvár, celeb

2017.09.27. 17:32

Survivor: Éhező csapattársaitól lopott élelmet az ismeretlen tolvaj

A Holtak első párbaján Adri esett ki és intett végleg búcsút a játéknak.

Rajta kívül azonban más is megsínylette a feladatot. Anita, habár megúszta a kiesést, komoly sérülést szenvedett. A homokban való kúszástól alig maradt bőr a vállán. A Mandirigma védettségi játékát egy hajszálnyival ugyan, de Iliasz nyerte, így biztonságban lehet. Emiatt azonban a többiek nem tudják a közös célpontot kiiktatni, új áldozatra lesz szükségük.


A keddi zsákmányszerző játék első kiesője, Barbi egy különleges ajánlatot kap: választhat egy ételekkel teli ládához vezető térkép és egy, a játék szempontjából fontos előnyt jelentő kiváltság között. Barbi úgy érzi, inkább a saját jövőjét kell bebiztosítania, mint a törzset ételhez juttatni. Így a dupla szavazatot jelentő amulettet választja, ám csak legnagyobb szövetségeseinek árulja el az igazságot.


A Holtak szigetén Anita továbbra is nagyon nagy fájdalmakkal küzd. Ennek ellenére nem mindenki érez vele együtt. Nóri és Lilla szerint színészkedéssel akar a középpontba kerülni. Ma sor kerül egy újabb zsákmányszerzésre is. A puzzle játék győztese egy levelet vehet át családtagjaitól. Miután azonban a nyeremény nem élelem, lesz olyan, aki részt sem vesz a játékban.

 


Reggelre döbbenetes meglepetés éri a Mandirigma törzset, valaki ellopta az egyetlen közös ananászt, megszegve ezzel a legfontosabb íratlan szabályt: a táborlakók minden élelmet testvériesen elosztanak. Mindenki nagyon kiborul, Feri szó szerint tajtékzik. Többen taktikai célokat sejtenek a lopás hátterében. Valaki össze akarja ugrasztani a tábor lakóit? Vagy egyszerűen csak ekkora úr az éhség?


A szavazás előtt ismét elhatalmasodik a rettegés a játékosokon. Okkal, hiszen a törzsi tanácson ismét egy nem várt fordulat következik be.


Vajon fény derül az ananász-tolvaj kilétére? Mire használja fel Barbi az amulettjét? A mai Survivorben mindenre fény derül!


Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!