Bulvár, celeb

2017.09.21. 12:34

Survivor: Eladják a lelküket a lányok egy mogyorókrémért

Csütörtök este újabb nem várt dramaturgiai fordulópontok következnek a Survivorben!

A Mandirigma első zsákmányszerzésén a győzelem Szandié lett. Nyereményét, a kényelmes, két személyes matracot rafináltan használta fel, mindennap mással osztja meg ágyát. Gergő és Anita is együtt aludhat végre, a szerelmesek újra egymásra találtak a Holtak szigetén, nekik nincs szükségük matracra a boldogsághoz...


Miután az előző törzsi tanácson kiderült, hogy a taktika itt célravezetőbb, mint a nyers erő, Klaudia és Benedek ráébredtek, ha nem változtatnak a stratégiájukon, egymás után ki fognak esni. Lehet, hogy már későn kaptak észbe?


A Holtak szigetén az unalmat két lábon járó vacsora érkezése töri meg. Az ember által érintetlenül maradt dzsungelben azonban nem lesz egyszerű elfogni a szabadon kószáló csirkéket. A játékosok a cél érdekében bizony testi épségüket is kockáztatják! Az éhség nagy úr: Anita végül olyan dologra vetemedik, amiről korábban azt hitte, sosem tenné.

 


A Mandirigma újabb védettségi játékon vesz részt. Ebben a feladatban az előzővel ellentétben a fizikai állóképességüket teszik próbára a játékosok. Úgy tűnik, a Survivorben tényleg bármi megtörténhet, ugyanis az egyik legerősebbnek vélt játékos adja fel elsőként a versenyt és marad védettség híján.


Adri és Szandi titkos ajándékkal, egy üveg mogyorókrémmel gazdagodik. Rizs és bab után ez maga a mennyország, ráadásul kitűnő energiaforrás. Mégsem osztják meg társaikkal, hanem eldugják. Ez lesz az ő közös titkuk...


Végül ki kapja majd a védettségi nyakláncot? Lesz merszük szervezkedni az egyik legerősebb játékos ellen? Kitartanak a szövetségek, vagy Barbi és Zoli ármánykodása ezúttal is diadalmaskodni fog? A válaszokat megkaphatjuk a ma esti Survivorből.


Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!