Bulvár, celeb

2019.08.12. 17:29

Sütő Enikő szerint ilyen egy igazi Tündérszépe!

Ahol egy nőt tündérnek hívnak, ő mindenképpen külsőre és belső értékekre is szép személyiség kell legyen, ami igaz a beszédjére és a mozdulataira is - mondta a Borsnak Sütő Enikő. A ma is gyönyörű egykori sztármodellt a Tündérszépek kapcsán faggatták.

- A szépségideál nagyon sokat változott. A willendorfi Vénusz, a milói Vénusz vagy Rubens Vénusz-ábrázolásai teljesen különböznek. De a közelebbi múltból említhetem Marilyn Mon­roe-t és Twiggyt. Ég és föld a különbség. Változik a közízlés. Én magamat nem láttam olyan különösnek - mesélte Sütő Enikő a Borsnak. A lap a Tündérszépek verseny kapcsán kérdezte az egykori sztármodellt saját karrierjéről és egyáltalán a szépségversenyek és modellek világáról.

Ezzel a plakáttal indult el Enikő karrierje

Ezzel a plakáttal indult el Enikő karrierje

- A divat világában megjelent a lélektelen, uniformizálódott, biztosítékot kiverni akaró, szenvtelen arcú, „nemtelen" lány. A szépségversenyeken istennek hála a szépségen van a hangsúly. A Tündérszépek elnevezést eleve nagyon jónak tartom, mert ahol egy nőt tündérnek hívnak, ő mindenképpen egy külsőre és belső értékekre is szép személyiség kell legyen, ami igaz a beszédjére és a mozdulataira is - mondta.

Sütô Enikő: a Tündérszépek verseny egy kitörési lehetőség az ismertség felé (C) Vadnai Szabolcs

Sütő Enikő: a Tündérszépek verseny egy kitörési lehetőség az ismertség felé. Fotó: Bors/Vadnai Szabolcs


 

Legyen te a 2020-as Tündérszépe!


Érdekel a modellkedés? Szeretnél egy profi portfóliót és versenybe szállnál az értékes nyereményekért? Meg akarod mutatni, mennyire gyönyörű vagy? Akkor ne késlekedj, jelentkezz országos szépségversenyünkre, és legyél Te 2020 Tündérszépe! Jelentkezés itt>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!