Bulvár, celeb

2019.06.24. 14:07

Szikora Róbert lakásán válogatja a gidákat - fotók

Az R-Góban 1983-tól táncolnak gidák.

Munkatársunktól

Szinte egy egész csapat dolgozik azon, hogy évről évre ne csak jó, hanem prémiumgidák táncoljanak Szikora Róbert mellett. Az R-Go vezetője elárulta, hogy a lakásán castingolja a lányokat írja a Bors.


A háromfordulós válogatón a csikidámkirály sok szempontot figyelembe vesz, például, hogy gidajelöltje tud-e varrni, sminkelni, énekelni, táncolni, de nem különösebben fontos, hogy lehengerlő kisugárzása, szép arca, huncut szeme, tökéletes alakja és jó stílusérzéke legyen.


A külső adottságok és képességek mellett persze nem utolsó szempont az sem, hogy az illető jó ember legyen, hisz Szikorának mit sem ér egy bombázó, ha az értékrendje és a szíve nincs a helyén.


Hosszas válogatás után nemrég megtalálta az együttes a 25. gidáját, Dorinát.


A leg­újabb gidát először egy fényképen látta meg Szikora, és már ekkor tudta, hogy őt szeretné az együttesbe, majd amikor találkoztak, véglegesen el is dőlt, hogy Dorina lesz a következő gidájuk.



 

Borsonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!