Bulvár, celeb

2009.04.22. 20:42

Sztárok, akik nem öregszenek

A sztárvilág prominensei különös módon nem vénülnek. Bár néhányan tagadják, a legtöbben a sebész szikéjét vagy a botoxinjekciókat hívják segítségül. Egy kis arcfelvarrás itt, egy-két szuri ott, és máris újra az övék a fiatalos külső.

Daily Mail (fordította: Nyemcsok Éva)

Mindenki több olyan hollywoodi sztárt, hírességet tudna felsorolni, akin nem hagyott nyomot az idő vasfoga. Ha megnézzük Kylie Minogue, Nicole Kidman vagy Courtney Cox 1989-es és 2009-es fotóit, megállapíthatjuk: ma már egészen másképp néznek ki, mint akkor, amikor még nem voltak híresek. Sima a homlokuk, szarkalábak, szem alatti táskák nem csúfítják arcukat, és még a mosolygás miatt kialakuló ráncokat sem lehet náluk felfedezni.

Fantasztikus formájukat sokféleképpen magyarázzák: ügyelnek szervezetük vízháztartására, ezért rengeteg vizet isznak. Jó alapozót használnak. Sokat tornáznak. Nem dohányoznak. Kerülik a napfényt. Kiegyensúlyozottan táplálkoznak, étrendjüket a legjobb szakértők állítják össze. Mindez elég lenne ahhoz, hogy szupernőként nézzenek ki? Nehezen hihető. Hiszen mindenki tudja: időről időre eltűnnek a nyilvánosság elől. Elszöknek egy kis kezelésre.

– Kipróbáltam a botoxot, de rájöttem, hogy sokkal jobban szeretem a természetes arcomat. Egyébként pedig nem ellenzem, hogy az emberek kipróbálják ezt a kezelést. Mindenki maga dönti el, mit akar – mondta néhány héttel ezelőtt Kylie Minogue, véget vetve a spekulációknak. Courteney Cox, Jennifer Aniston partnere a Jóbarátokból tavaly azt nyilatkozta, hogy egyszer valóban járt botoxkezelésen. De csak egyszer.

– Arra kértem az orvost, hogy néhány helyre adja be az injekciót. Nagyon furcsa volt. A botox nem nekem való. Gyűlöltem, hogy szurkálnak.

A legtöbb támadás manapság Nicole Kidmant éri. Dr. Martin Braun, az egyik legnagyobb kanadai botoxklinika igazgatója azt mondta, hogy szerinte Kidman botoxfüggő – amit a színésznő persze tagad.

– Őszintén bevallom, teljesen természetes vagyok. Semmit nem használok az arcbőröm szépítésére. Csak napfényvédő krémet. És nem dohányzom. Vigyázok magamra, és mindezt büszkén merem kijelenteni.

Madonna pedig azt mondta, hogy nem fog sajtókonferenciát tartani csak azért, hogy arról beszéljen: volt, vagy nem volt plasztikai műtétje. Szóval nem erősített meg, és nem is cáfolt. De valamitől mégis egyre csak fiatalodik.

Az egyik szakértő, dr. Tracy Mountford, aki a nem műtéti bőrmegújítás specialistája – ide kell érteni a botoxkezelést is – kijelentette: a legtöbb híres nő mániája a természetes kinézet, és azt hiszik, a botoxinjekciók biztosítják nekik a természetességet.




Nicole 21 és 41 évesen
Kylie 20 és 40 évesen
Courtney 24 és 44 évesen

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!