Bulvár, celeb

2016.03.22. 08:52

Szülése közben vesztette el anyját a ValóVilág egykori sztárja

Boldogság és fájdalom - néhány óra alatt tapasztalhatta meg őket VV Zsuzsi.

A ValóVilágból megismert Márki Zsuzsi néhány óra leforgása alatt adott életet első gyermekének, Lillának, és vesztette el szeretett édesanyját, Juditot - írja a Bors.


- Csütörtökön este bementem a kórházba, de onnan még hazaengedtek. Hajnali háromkor újra indultak a fájások, hatkor már a szülőszobában feküdtem - emlékezett Zsuzsi a lap megkeresésére.


A ValóVilág egykori sztárja 18 órán át vajúdott, és hiába kért még időt, az orvosok azt mondták, közbe kell avatkozniuk. Zsuzsi kislánya császármetszéssel született péntek este, kilenc óra előtt tíz perccel.


Zsuzsi megpróbáltatásai azonban sajnos ekkor még nem értek véget. Bár közeli hozzátartozói akkor már tudták a szomorú hírt, az újdonsült és boldog anyukának csak a szülést követően hozták a tudtára.


- Az édesanyám délután három óra körül szívinfarktusban meghalt - mondta a Borsnak Zsuzsi. - Az elmúlt években is sokat betegeskedett, jó ideje az ágyat nyomta, a hír így is váratlanul ért mindenkit. Borzasztó fájdalom ez, de most, hogy megszületett Lilla, anyaként nem tehetem meg, hogy itt szomorkodom felette. Úgy próbálom felfogni, drága édesanyám szenvedései véget értek - tette hozzá.


Zsuzsi ok-okozati összefüggéseket lát a tragédia és az örömhír között.


- Tudom, az édesanyám azért ment el délután, mert este jönnie kellett a lelkének, és segítenie kellett nekünk a szülésnél. Ezért születhetett meg a kislányom, ezért lehet egészséges. Az édesanyámnak így már nem csak a saját, a kislányom életét is köszönhetem - mondta az egykori valóságshow szereplő, aki szerint hittel mindent le lehet győzni.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!