Bulvár, celeb

2009.06.25. 19:35

Új sikersorozat indul pénteken

A főszereplő hölgyek kapcsolata már tinikorukban sem volt felhőtlen, a 90210 forgatásán pedig úgy tűnik, újra előásták a csatabárdot.

Kószó Helga

Június 26-án 21 óra 10 perckor új sorozattal jelentkezik a TV2. A Beverly Hills-i tinik mozgalmas életét újra nyomon követő 90210 szereplőgárdájába számos új és szemtelenül fiatal színész mellett a világszerte hatalmas sikert aratott őssorozat, a Beverly Hills 90210 több színésze, köztük Tori Spelling (Scary Movie 2), Shannen Doherty (Bűbájos boszorkák) és Jennie Garth (What I Like Abouth You) is újra visszatér.

A főszereplő hölgyek kapcsolata már tinikorukban sem volt felhőtlen, a 90210 forgatásán pedig úgy tűnik, újra előásták a csatabárdot. Tori Spelling nemrég megjelent önéletrajzi kötetében ugyanis rendesen megnyirbálja akkori és jelenlegi kolléganői hírnevét. A vele együtt szereplő Shannen Doherty-t és Jennie Garth-ot például azzal vádolja, hogy a két hölgy kemény ökölcsatába bonyolódott egy régi forgatáson. A konfliktus oka nem ismert, a két érintett fél azonban határozottan cáfolta a verekedést. A békét pedig mi sem igazolja jobban, mint hogy Shannen és Jennie nemrég szexi tanárnéniként pózolt az Entertainment Weekly című amerikai magazin számára.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!