Bulvár, celeb

2009.06.25. 11:49

Újra együtt a magyar sztárpár!

Újra összejött Kamarás Iván és Kapócs Zsóka. Körülbelül egy hónappal ezelőtt Zsóka attól borult ki, hogy kedvese eltitkolt gyermekének ügyéből bírósági per lett.

Delmagyar.hu

Újra összejött Kamarás Iván és Kapócs Zsóka. Környezetükben néhányan arról beszéltek, Kamarás apasági botránya csupán indok volt a már egyébként is kihűlőben lévő románc lezárásához. Legutóbb azonban együtt mentek szórakozni.

„ Volt olyan alkalom, amikor Ivánnal és több sráccal együtt mentünk bulizni – meséli a pár egyik közeli barátja. – Iván a helyszínről hívta fel telefonon Zsókát, hogy ő is csatlakozzon hozzánk. A beszélgetésük hangulatán érezhető volt, hogy nagyon jóban vannak, Zsóka percekkel később már meg is érkezett, túl sokat nem kérette magát. Bár nem beszélnek róla, mindannyiunk számára egyértelmű, hogy újra nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, szerelmesek" – mondta a barát, aki szerint az egyre gyakoribbá váló randevúk annak is köszönhetők, hogy hamarosan újra nélkülözniük kell egymás közelségét. Iván ugyanis még a szakítás után elhatározta, augusztusban az Egyesült Államokba utazik, hogy színészmesterséget tanuljon.

A Bors állítása szerint megkérdezték a színésznőt is, aki azt válaszolta nekik, hogy „igen, nem véletlenül láttak együtt minket", később azonban Kapócs Zsóka közleményben értesítette rajongóit, hogy kikéri magának, hogy olyan mondatokat adjanak a szájába, amelyek el sem hangzottak.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!