Bulvár, celeb

2015.09.15. 10:47

Válogatott játékosokkal erősít az M4 Sport

A magyar labdarúgó-válogatott három játékosával és egy stábtagjával egészül ki az M4 Sport szakkommentátori csapata a Bajnokok Ligájára.

A csatorna Sport7fő című műsorában elhangzott, hogy a legrangosabb európai kupasorozat játéknapjain [namelink name="Gera Zoltán"], [namelink name="Hajnal Tamás"], [namelink name="Juhász Roland"], valamint [namelink name="Szabics Imre"] is értékel majd. Gera és Szabics kedden a Manchester City-Juventus, Hajnal és Juhász pedig szerdán az AS Roma-Barcelona összecsapáson debütál.

Gera Zoltán elmondta, továbbra is a spanyolok fölényét várja a Bajnokok Ligájában, de bízik benne, hogy ezúttal az angol csapatok is odaérnek majd a végjátékra. Juhász Roland hozzátette, Barcelona-szimpatizánsként bízik a katalánok címvédésében.

A Bajnokok Ligája mostani idényében kedden és szerdán is élőben közvetít az M4 Sport, emellett a játéknapok végén összefoglaló várja a szurkolókat, illetve egy másik mérkőzés felvételről lesz látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!