Bulvár, celeb

2016.02.05. 21:59

ValóVilág sokkal jobban, mint valaha - Megkezdődött a jelentkezés!

Új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a "ValóVilág powered by Big Brother" formátumnak köszönhetően.

Minden idők legsikeresebb hazai valóságshow-márkája a ValóVilág, a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra. A valóságshow-ba péntektől lehet jelentkezni.


Új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a "ValóVilág powered by Big Brother" formátumnak köszönhetően. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. E kettő összefonódásából a nézők egy teljesen megújult és új alapokra helyezett valóságshow-t láthatnak majd, ugyanis a Big Brother licenszére építkezve, ValóVilág márkanév alatt indít reality-t a csatorna. Mostantól pedig szinte bárki jelentkezhet a valóságshow-ba! Aki úgy érzi, hogy képernyőre termett, betöltötte a 18. életévét és mindent, de tényleg mindent ő szeretne vinni az rtl.hu/valovilag linken jelentkezhet a "ValóVilág powered by Big Brother"-be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!