Bulvár, celeb

2009.06.22. 10:17

Válságban az RTL Klub híradósának házassága

Márciusban még meghitt családi fotók készültek Ignáth Márkékról, mostanra azonban kiderült, hogy az RTL Klub híradósának házassága válságba került.

Delmagyar.hu

Bár Márk nem kíván nyilatkozni a történtekről, annyit azért elmondott, hogy ő és felesége külön költöztek egymástól. Úgy tudjuk, hogy a sztár és neje nem készülnek válni, csak szeretnék átgondolni kapcsolatukat, hogy esetleg később még esélyt adhassanak egymásnak - írja a storyonline.hu.

Ignáth Márknak az első házasságából van egy 17 éves fia, Olivér, aki édesanyjával Debrecenben él. Jelenlegi kapcsolatában három gyermeket nevel. Ikerlányai, Luca és Lili hat évesek, a felesége első kapcsolatából származó Anna, a 13. életévét töltötte be.

A híradós számára nagyon fontosak csemetéi, amit az is bizonyít, hogy az RTL Klub sajtókubján ezt írja magáról: "Először gyerekek, aztán a gyerekek, és ha még marad kicsi idő, akkor jöhet a többi, motor, horgászat, póker stb."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!