Bulvár, celeb

2019.04.11. 11:24

Vasárnaptól új sorozatban láthatjuk Bear Gryllst

A National Geographic új hatrészes sorozatában a vadon élő állatok túlélésért vívott küzdelmét ismerhetjük meg a neves kalandor és túlélő tolmácsolásában.

A National Geographic új hatrészes sorozata megmutatja, hogyan képesek az egyes állatfajok életben maradni úgy, hogy a szélsőséges időjárástól a ragadozókig és a táplálékhiányig nap mint nap veszélyforrások sokaságával kell megküzdeni.


Melyek az alkalmazkodás legmeglepőbb és leglátványosabb formái? Hogyan lehet helytállni a tengerek, a magas hegyek, a füves puszták, az esőerdők, a sivatagok és a sarkvidékek szélsőséges körülményei között? Az epizódok erre keresnek választ a legújabb kameratechnológiával megörökített, egyedülálló felvételekkel.


Szemtanúi lehetünk, többek között, amint egy jaguár birokra kel egy gigantikus kajmánnal; egy csapat apácalúd fióka bázisugrást mutat be egy sziklafal tetejéről; és egy sarki farkas üldözőbe vesz egy pézsmatulkot.

 



A nagyszabású sorozatot több mint 3 éven keresztül forgatták, 7 kontinensen 245 stábtag részvételével, a végső változatot pedig mintegy 1800 órányi felvételből vágták össze.


Az alkotók között olyan neveket találunk, mint az Oscar-díjas Guillermo Navarro; az Emmy-díjas Tom Hugh-Jones; a BAFTA-díjas Delbert Shoopman; valamint a műsorvezetői tisztet betöltő – szintén BAFTA-díjas – Bear Grylls.


A Zord bolygó című sorozat 2019. április 14-től vasárnaponként 22 órakor látható a National Geographic csatornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!