Bulvár, celeb

2017.05.17. 10:11

X-Faktor 2017: a mentorok új társat, a nézők új műsorvezetőt kapnak

Eljött az idő, hogy Puskás Peti ByeAlex és Gáspár Laci mellett a hölgyek is a színre lépjenek.

Három évad után győztes mentorként távozott Tóth Gabi az X-Faktorból és nemrégiben az is publikussá vált, hogy a 2016-os évad férfi mentorai idén is folytatják munkájukat. Kedd este pedig kiderült az is, hogy a fiúkhoz Radics Gigi csatlakozott női mentorként. A fiatal énekesnő hatalmas lelkesedéssel várja, hogy rátaláljon mentoráltjaira és segítse őket tehetségük kibontakozásában. Puskás Peti ByeAlex és Gáspár Laci már készen állnak a feladatra, hogy Gigivel kiegészülve véleményezzék az énekeseket és zenekarokat.


Az X-Faktor kedd esti sajtótájékoztatóján itt még nem értek véget a meglepetések, mert az is kiderült, hogy a tehetségkutató idei szériája új műsorvezetőt is kap Kiss Ramóna személyében. A színésznő nem tart új szerepkörétől és alig várja, hogy elinduljanak a műsor felvételei, majd pedig az élő show-k, ahol új szerepben mérettetheti meg magát.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!