Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

Névjegykártyatartó és 3 pendrive tűnt el - ezeket keresi a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Elveszett adatok

Szeptember 18-án elveszett, vagy elhagytak egy bőr névjegykártya tartót, amelyben 3 db. pendrive volt. Másoktól kapott névjegykártyák voltak benne,a tulajdonosé viszont nem. Az adatrögzítőkön főként tűzvédelmi anyagok voltak, mivel gazdája tűzvédelmi szaktanácsadó. Sok olyan dokumentum volt rögzítve amit nem archiváltak. Aki megtalálta, kérjük jelentkezzen a mstuzvedel@freemail.hu címen.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulcstartót keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom