Figyelmetlen autós miatt vészfékezett

2019.09.28. 11:44

Utasok tolták meg a villamost a Dugonics téren – fotó

A villamos „szakasz nélkül maradt”, de megoldották. Miután sikerült betolni a kocsit, üdvrivalgás fogadta a segítő utasokat.

Utasok tolták meg a villamost a Dugonics téren. Fotó: Olvasó-tudósító

Egy figyelmetlen autós miatt kellett vészfékeznie a Dugonics téri körforgalomban a Kecskés felé tartó 4-es villamosnak szombaton délelőtt 11 óra körül. Olvasónk szerint ezzel nem is lett volna baj, csakhogy a villamos nem tudott továbbmenni. A vezetője azt mondta, hogy „szakasz nélkül maradt”, ami nem tudni pontosan, hogy mit jelent, de valószínűleg nem kapott áramot a kocsi.

Utasok tolták meg a villamost a Dugonics téren.

A vezető azonban nem esett kétségbe. Megkérte a férfi utasokat, hogy tolják pár méterrel arrébb a villamost, és akkor már mehetnek is tovább. Olvasónk azt is írta, hogy a pár perces közjátéknak komoly összekovácsoló ereje volt, mert amikor a villamost megtoló csapat visszaszállt, „üdvrivalgás” fogadta őket, és egyenként köszönte meg nekik a segítséget a többi utas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!