Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

A galambok mellé a rókát is felírhatjuk a városi állatok listájára - Fotók

Medveőrület után a rókákért van oda Szeged.
A vörös ravaszdiak hetek óta bejárkálnak Szegedre. Először Rókuson, a Szilléri soron, most pedig a Göndör soron kapták lencsevégre a rókát.
 
Fotó: Ács Vivienn
Fotó: Ács Vivienn

Lapunknak a következőt mondta Vörös László, a Szegedi Vadásztársaság vadászmestere:

Mivel a rókák éveken keresztül immunizálva voltak, biztos, hogy ez az állat sem beteg. Egyszerűen csak bejár élelmet keresni.

Fotó: Ács Vivienn
Fotó: Ács Vivienn


  Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázz! Frissen festve - de mi?

Vigyázz! Frissen festve - de mi?
Szegeden a Centrum Áruház megállójába tették ki ezeket a figyelmeztetéseket a padokra. Tovább olvasom