Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

A gyalogátkelő mellett szakadt le egy nagy faág a Szabadkai úton - fotók

A hétvégi erős szél megtette a hatását: olyan fáról tört le ág a volt tankertészetnél, a gyalogátkelő és a villamosmegálló mellett, amelyről a közelmúltban már leszakadt egy másik is.
Vagy nagyon szerencsétlen az a fa a volt Szabadkai úti tankertészetnél, amelyről újabb méretes ág szakadt le: a gyalogátkelő és a villamosmegálló szomszédságában. Nem tudjuk pontosan, mikor, remélhetőleg nem volt a közelben ember. A fotókon láthatják: már két csonk díszeleg a törzsön.
 
A gyalogátkelő mellett szakadt le egy nagy faág a Szabadkai úton - GALÉRIA. Fotó: Farkas Judit


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Riviéra lett a rakpartból, a Laposból meg mocsár - nézegessen áradós képeket!

Riviéra lett a rakpartból, a Laposból meg mocsár - nézegessen áradós képeket!
A hétvégén még jó idő volt - bár hideg most sincs -, a Tisza hullámai félig elfoglalták a rakpartot,… Tovább olvasom