Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

A járdára parkolgatunk, a gyalogos meg oldja meg

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy nem kellene a járdán parkolni.
Több hatalmat az autóknak, le a gyalogosokkal a járdákról! - tűzte ki egy mozgalom maga elé, amely a közelmúltban tartotta Újszegeden alakuló ülését. Nehéz elhinni ugyanis, hogy valaki ne tudja: tilos a járdán parkolni.
Fotó: Szilágyi Péter


Mint mindig, szabályos parkolás a Kisstadionnál - írta az újszegedi állapotokról olvasónk, Szilágyi Péter: a gyalogos meg oldja meg. Olvasónk megörökítette a szabálytalanul parkoló autókat, hogy megmutathassuk Önöknek, és borzonghassanak - ugye Önök soha nem parkolnak a járdára, hogy ne férjenek el autójuktól az idős nagymamák, a cuki kisgyerekekek meg a babakocsis szülők? Sokadszor tesszük fel a kérdést: hát szabad ilyet? 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt a megoldás, mi legyen a kihasználatlan papucsok sorsa!

Itt a megoldás, mi legyen a kihasználatlan papucsok sorsa!
Már csak egy szalmakalap kell a kompozícióhoz, és kész az ötletes nyári dekoráció a kapura. Tovább olvasom