Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

A négyes villamos Pécsre megy

Olvasónk egy kicsit meglepődött a napokban, amikor felült a négyes villamosra. Tartson velünk egy időutazásra!
A négyes villamoson fotózta olvasónk ezt a feliratot. Első olvasásra meglepődött, de nem zavarodott nagyon össze. Emlékeznek még, mikor volt Pécs Európa egyik kulturális fővárosa? Abból az időből származik a felirat is a szegedi villamoson, jött rá olvasónk, amikor elolvasta az apróbb betűs részt is: utazás időben és térben.
 

Fotók: Farkas Judit

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem vennénk rá mérget, hogy ez a játék nem fog leszakadni

Nem vennénk rá mérget, hogy ez a játék nem fog leszakadni
A Roosevelt téri játszótéren fotózta olvasónk ezt a ránézésre elkorhadt játékot, amely elég… Tovább olvasom