Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

A rakparton csak a hétköznapi emberek parkolnak úgy, hogy más is elférjen - fotók

A rakparton csak a hétköznapi emberek parkolnak úgy, hogy más is elférjen - fotók
- Zsenik - fogalmazott tömören olvasónk, amikor elküldte nekünk tegnap esti fotóját a rakparton parkolóktól. Jobb kifejezés nekünk se jutott eszünkbe.
Sötét volt, hideg is, ráadásul még a hó is esett. Összejátszottak az elemek a szegedi autósok ellen, akik csak "ahogy sikerül módon" álltak meg a rakparton. A híd utáni rész a Roosevelt térnél valóban elég keskeny, de a kisbuszon kívül a többi autósnál nem éreztük indokoltnak.

Olvasónk frappánsan és tömören csak zseninek nevezte az autósokat. Azért hozzátette,  csak a hétköznapi emberek parkolnak úgy, hogy más is elférjen.
 
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

 
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött a szezon, megérkeztek az első vendégek

Elkezdődött a szezon, megérkeztek az első vendégek
Újra teli a madáretető - ha etetni kezdjük a madarakat, tegyük rendszeresen! Tovább olvasom