Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 32°C Még több cikk.

Ami tilos, az tényleg jobban esik?

Ha már tilosban akar parkolni az ember, az a biztos, ha a tiltó tábla mellett teszi.
Nem tudjuk, mire gondolt a kerékpár tulajdonosa, aki éppen a biciklivel való parkolást tiltó tábla alatt-előtt helyezte el járművét. Merész? Végül is, ha már tilosban akarunk parkolni, legyünk alaposak! Vagy félreértette a feliratot? Ennyire?
Fotók: olvasó-tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csodaszép dupla szivárványt láttak Algyőn és Szatymazon - fotók

Csodaszép dupla szivárványt láttak Algyőn és Szatymazon - fotók
Szivárvánnyal búcsúzott a csillagászati nyár első, hidegre sikeredett napja, olvasóink két helyről… Tovább olvasom