Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Amikor passzol az áruhoz az idézet - meglepetés érte szegedi olvasónkat

Olvasónk jót nevetett, amikor megkapta a blokkot.
" Bármi került érintkezésbe az életünkkel egy-egy pillanatban, (bizonyosra vehetjük, hogy) az pontosan az amire abban a pillanatban az életünkben szükség van..." Hatalmas igazság ez egy 10 tekercses WC papír számláján - írta szegedi olvasónk, aki jót nevetett, amikor meglátta a bevásárlásnál kapott blokkot egy szegedi üzletben. A csodálatos együttállásról készített fotót beküldte portálunknak is.

A boltban egyébként minden blokkra idézetet nyomtatnak, és ez most különösen aktuálisra sikerült.
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van, aki mindig ugyanott szeret tilosban parkolni, és egyéb meghökkentő megoldások Szegedről

Van, aki mindig ugyanott szeret tilosban parkolni, és egyéb meghökkentő megoldások Szegedről
Egyik hősünk mindig ugyanott parkol szabálytalanul, a másik beáll a járdára, a harmadikat meg nem… Tovább olvasom