Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Bevásárlókocsival gyűjtik a havat a Vám téri megállóban Szegeden - fotók

Valaki segíteni próbált a hóeltakarító munkatársaknak az éj leple alatt.
Fél tíz magasságában láttuk reggel, hogy a Szivárvány kitérőnél éppen takarították és csúszásmentesítették a négyes villamos megállóját.
 

A következő megállóban, a Vám téren sem volt vészesen havas a terep, két "csíkban" lehetett közlekedni - viszont érdekes kép fogadott minket. Valaki egy napok óta ott álló bevásárlókocsiba gyűjtött össze szép adag havat - feltételezzük, nem hazavinni akarta. Vajon segíteni akart az éj leple alatt, hajnalban a hóeltakarítóknak? Vagy úgy gondolta, ha itt áll ez a kocsi, használjuk már valami értelmes célra? Végül is, nem rossz megoldás.
 
Fotók: Farkas Judit
Fotók: Farkas Judit
 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok kávét iszik? Ne aggódjon, bármiből készülhet hóember!

Sok kávét iszik? Ne aggódjon, bármiből készülhet hóember!
Ne dobálja el a kávéspoharat, mert ronda dolog a szemetelés, és újra lehet hasznosítani. Jó az, ha… Tovább olvasom