Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Bicikliszállítóvá alakult a szegedi munkagép: nem vagyunk benne biztosak, hogy ez így szabályos

A sofőr biztonságban akarta tudni a biciklijét, vitte hát magával. Persze az is lehet, hogy más oka volt a furcsa teherszállításnak.
Alsóvároson találkozott olvasónk ezzel az alternatív bicikliszállítási módszerrel: biztosan nem szabályos, de vicces. Bár ha arra gondolunk, hogy egy forgalmas útszakaszon kipotyoghat a rögzítetlen bringa, mondjuk egy nagyobb fékezésnél, az már annyira nem vicces. Bízunk benne, hogy csak csendes mellékutcákon, abszolút kivételes esetként furikázott vele a munkagép sofőrje.
 
 


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mutatjuk, mi került elő a Vértóból - fotók

Mutatjuk, mi került elő a Vértóból - fotók
Szemetelésben még mindig nagyon jók vagyunk. Válogassanak a kollekcióból! Tovább olvasom