Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Biztos, hogy így kell véget érnie egy romantikus estének a Tisza-parton? - fotók

Csodaszép a naplemente a Laposról, főleg ha üvegpohárból kortyoljuk mellé a bort vagy a pezsgőt. A törött poharat meg minek kidobni, elfér az a parton, az üvegekkel együtt.
A rakpartról szerettünk volna még néhány napja lesújtó sorokat megjelentetni, amikor az ország másik végéről érkezett vendégeinkkel üvegszőnyegen sétáltunk végig - de azóta feltakarítottak. Az üvegcserép eddig nem volt jellemző a szemközti oldalra, ahová napozni járnak az emberek, sokan kisgyerekekkel. Most azonban romantikus este maradványaira bukkantunk. Csodálatos lehetett a Laposon üldögélve, bort szürcsölgetve megtekinteni a szegedi naplementét, de nem így kellett volna az estét befejezni a parton.
 
Fotók: Farkas Judit

Annyira sürgős lehetett a párnak, hogy a szemetüket sem tudták eltakarítani? Hátha belehasal egy gyerek a törött üvegpohárba - nem baj, nekik még úgysincs... Ha van, arra végképp nem tudunk mit mondani.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok fajta diákmunka létezik - Van, ami kellemesebbnek tűnik, mint a többi, de a látszat csal

Sok fajta diákmunka létezik - Van, ami kellemesebbnek tűnik, mint a többi, de a látszat csal
Kollégánk Horvátországban fotózta, amint egy fiatal a tengerből, egy SUP-on (Stand Up Paddle)… Tovább olvasom