Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Dimenziókapu nyílt az atkai holtágnál

Gondolta volna? Talán ezzel beindul végre a bolygóközi turizmus, bár nem minden létforma szeret hideg vízbe megérkezni.
Olvasó-tudósítónk, Sezo küldte a fotót, amelyet az atkai holtágnál készített. Negyedik dimenziós átjáróra tippelt - még az is lehet, hogy igaza van. Kedves Olvasóink, láttak már ilyen szép csillagkaput? A kipróbálását a víz hőfoka miatt most nem ajánljuk, pedig lehet, hogy nagyon jó helyre visz. Az is lehet persze, hogy a Halálcsillag szemétledobójában kötnénk ki.
 
Fotó: olvasó-tudósító/Sezo

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy BMW és egy Volvo hozta össze a nap pofátlan parkolását

Egy BMW és egy Volvo hozta össze a nap pofátlan parkolását
"Hibátlan" parkolások a Széchenyi téren. Tovább olvasom