Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Egy BMW és egy Volvo hozta össze a nap pofátlan parkolását

"Hibátlan" parkolások a Széchenyi téren.
Egy BMW-nek és egy Volvónak sikerült összehoznia a nap pofátlan parkolását a Széchenyi teret és a Feketesas utcát összekötő úton: a Sóhajok hídja alatti parkolóban úgy álltak meg, hogy senki más ne tudjon elférni mellettük, és esetleg leparkolni a két önkormányzati épület között.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne lopj, feltámadunk! - akkor ellopjuk a feliratot is

Ne lopj, feltámadunk! - akkor ellopjuk a feliratot is
Mindenszentek és Halottak napja idején rendbe teszik, virággal díszítik a sírokat. Azok vagy ott… Tovább olvasom