Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Egy csipetnyi Japán parkolt a Vám téren - mangával és szamurájkarddal lépett szintet az autódekor

Szép munka!
Ennek a terepjárónak a tulajdonosával nem biztos, hogy érdemes összeveszni, írtuk tavaly, amikor kedves kis halálfejjel díszített autót találtunk a Mátyás téren. Futottunk már bele Alsóvároson szépen kidekorált Trabantba is - azóta elkerült a sarokról, ahol sokáig parkolt. A napokban a Vám téren állt egy piros kisbusz, amit megörökítettünk. A tulajdonosa nagyon szeretheti Japánt, a mangától a szamurájkardokig.
 
Fotó: Farkas Judit
Fotó: Farkas Judit

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jó rendőr ott segít, ahol tud - például tolni az autót a Széchenyin

A jó rendőr ott segít, ahol tud - például tolni az autót a Széchenyin
Olvasó-tudósítónk egy olyan pillanatot örökített meg, amelyen látszik, hogy nem csak a bűnüldözéshez… Tovább olvasom