Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Éjszaka is dolgoznak a 3-as villamos vonalán - videó

Szeged - A kivitelező a Kálvária sugárút Vásárhelyi Pál utcai csomópontjában továbbra is a 3-as villamos vonalának síncseréjét végzi. A munkások éjjel is dolgoznak - erről számolt be olvasó-tudósítónk.
Olvasó-tudósítónk a környéken lakik és mivel nem tudott aludni a munkagépek zajától, ezért 1.30-kor kihívta a rendőrséget. A rendőrök a megértésüket kérték, mondván a munkások engedéllyel dolgoznak.

A 3-as villamosvonal rekonstrukciója szeptember 22., szerdától a tervek szerint újabb forgalmi rend változást von maga után Szegeden: a kivitelező a Kálvária sugárút Vásárhelyi Pál utcai csomópontjában továbbra is a 3-as villamos vonalának síncseréjét végzi, ezért a Vásárhelyi Pál utcából balra, a Kálvária sugárútra (a belváros felé) vezető sávot és az egyenesen a Móravárosi körút felé vezető egyik sávot lezárják.

Éjszakai műszak a Kálvárián


A Vásárhelyi Pál utca felől érkezők egy közös sávból mehetnek balra és egyenesen. A jobbra, a Bajai út felé vezető sáv újból használható. A vágányépítési munkálatok ezen üteme várhatóan a hét végégig tart. A közlekedőket rendőri irányítás segíti.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. bélás 2010. szeptember 27. 10:18
  „azért ha belegondoltok, lehet ti is csinálnátok éjjel- nappal, mikor ketyeg a napi 10 milliós kötbér”
 • 26. joy 2010. szeptember 27. 07:47
  „12!
  Olvd a többi hozzászólást is, hogy megtudd, mennyire másképp látják emberek ugyan azt az eseményt!
  Neked, és még 2-3 panaszkodónak nem tetszik az esti zaj.
  "Több" panasz a semmihez képest rengeteg!
  Ha keményen dolgoznál napközben, fáradt lennél, alundál, mint a tej, és nem a zajjal foglalkoznál, meg videózgatnál.
  Hőbörgésed a szokásos prolitikai indíttatású -értelmetlenül, mert a sugárút nem lesz készen okt. 3-ig!
  Ha csak tökölődnének, és megvárnák, míg az egyok beruházás elkészül, utána kezdenének másikba, sosem lenne semmi Szegedből, maradna EUrópa balkáni kapuja!
  Szemétdomb, ótvar, valóban élhetetlen város.
  Szerencsére nem így van!
  Csinálják, haladjanak, és kurustól függetlenül, minél előbb fejezzék be!”
 • 25. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 22. 19:29
  „JAJJ MA LÁTTAM PÁR ÖTLETES PLAKÁTOT
  bottkka FEJJEL LEFELE
  :D”
 • 24. majdénmegmondom 2010. szeptember 22. 19:29
  „Mind a három? Jó tudom igazságtalan vagyok azokkal akik tényleg dolgoznak. De ez megint csak mókusvakítás.”
 • 23. kispacni 2010. szeptember 22. 18:25
  „demokráciában ha valaki építkezés során megkárosítja a másik tulajdonát, magától is fel kéne ajánjljon, kártérítést. Ha nem fogadom el megyek bírósághoz.

  Mi a fórumon a miheztatrtás végett csak rákérdeztünk, hogy van e szándéka valamilyen kárpótlásra. Nem volt. Ennyit a területrendezésről, amit beválalt. Ki is jelentették, A sarki játszótér és parkot nem építik fel, mert nem sikerült megegyezni a sarki ház lakójával a kiköltözésről.”
 • 22. csanyiv 2010. szeptember 22. 18:17
  „Vagy esetleg ők már nem szeretnének kötbért fizetni, mint a másik két "versenyző", de szeretnének még indulni a 3-as, 4-es közös szakaszának jövőre induló felújításán...”
 • 21. achilleus 2010. szeptember 22. 17:42
  „Igyekezni kell, hogy a kamionok még "használhassák".”
 • 20. N.P. 2010. szeptember 22. 15:25
  „kispacni

  A kártérítésről, annak mértékéről nem a kivitelező dönt, hanem végső esetben a bíróság!”
 • 19. kispacni 2010. szeptember 22. 14:11
  „18.Ha ugy teszed fel a kérdést, hogy Gogol vagy Guttenberg akkor én is azt mondom Gogol. De inkább ugy kellene feltenni a kérdést, hogy kellenek ezek látványutcák. Sztem még egy iskola felujitás, még egy óvóda felujitás többet érne. Pl. a Dák utcai óvódára nem volt nyolc milló, hogy megmentsék, és ukmukfukk becsukták. Természetesen "nem hiszek" azon pletykáknak, amelyek szerint a közeli kaszinó engedélye miatt kellett bezárni.”
 • 18. Ebgondolat 2010. szeptember 22. 13:07
  „17. hozzászólás kispacni 2010.09.22. 12:08
  Én a Guttenberg utca felújításával kapcsolatban NEM azon vitáznék, hogy kellet-e, hanem azon, MIÉRT NEM a mellette lévő Gogol utcát csinálták akkor meg!!!?? Hiszen a Gogol utca kiváló folytatása lehetett volna a Kárász utca, Lófara térnek, ellenben a Guttenberg utcával, mely gyakorlatilag a "semmiből" indul ki!! És szerintem a Gogol utca is kapcsolatot teremtett volna az Árkáddal...”
 • 17. kispacni 2010. szeptember 22. 12:08
  „14. lehet, hogy dolgoznak a Guttenberg utcai belujításon, azzal csak "annyi" gond, hogy minek. A Guttenber utca azt hiszem másfél milliárd forint. Sokkal értelmesebben is el lehetett volna költeni, és nem arre Nagy Sándor féle projektre. Ki a halál fog gyalogolni rajta az Árkádhoz :-)”
 • 16. kispacni 2010. szeptember 22. 12:06
  „ja igen az ÁRKÁD nem közösségi beruházás.”
 • 15. kispacni 2010. szeptember 22. 12:05
  „12. MrMutyur

  Tedd hozzá az Árkád építést is. Gyakorlatilag reggel hatkor kezdik, és este 10ig dolgoznak. Ujjaban szombaton és vasárnap is. És nem ritkán teljes éjjel működik valami zajforrás. Persze tudom jösztök, hogy milyen jó lesz nekünk ha kész, meg többet ér az ingatlan, meg effélle okoskodások. Eggyenlőre nem emelkedett, hanem kifejezetten csökkent a ház értéke.
  A ház ugyanis fekete a portól, számos méteres repedés megjelent, és a két héttel ezelőtti fórumon konkréten megmondták, hogy semmilyen kárpótlásra ne számmítuusnk. Még arra is nemet mondot a tulaj, hogy az állványozást állnák abban az esetben ha saját pénzből utána szeretnénk felújítani a homlokzatot.”
 • 14. Ebgondolat 2010. szeptember 22. 11:45
  „Én személy szerint két beruházásra mondanám, hogy tisztességes munka folyt (folyik): ezek pedig a Lófara tér felújítása és a Guttenberg utca felújítása!!! A legnagyobb szélhámosság pedig a 2-es vili építése körül zajlik!!!”
 • 13. Judith 2010. szeptember 22. 11:43
  „Aki kitalálta annak a háza előtt kéne éjjel-nappal hogy dolgozzanak a munkások. Nagyon bosszantó hogy se hétköznap se hétvégén se nappal se este nincs nyugalma aki a Kálvária sgt-on lakik. Sajnos tapasztalatból mondom, nem beszélve arról hogy a munkások is fáradtak. Nemrég ki kellett hívni este a DÉGÁZ-t mert ömlött a gázszag mert belevágtak vagy elszakítottak egy kábelt. Jó lenne ha reális és józan célokat tűznének ki az illetékesek.”
 • 12. MrMutyur 2010. szeptember 22. 11:32
  „joy:
  A felújításnak alapvetően természetesen örülünk, de fel kéne nőni a CIVIL társadalomnak: A cél NEM szentesíti az eszközt! Nem gondolnám, hogy a családomnak azért ne kellene aludnia, hogy ne fizessen kötbért a vállalkozó, és Botka tarthasson még egy megnyitót választás előtt.

  A rendőrségen egyébiránt sok panaszról beszéltek. Továbbá a decibellel gondok voltak ha volt engedélyük, ha nem és ezzel a rendőrségnek is illet volna foglalkoznia.

  A Youtube-on meg tudjátok nézni, hogy az első videóm, szóval nem gondolnám, hogy kekeckedő lennék.
  A leghangosabb részt most látom hogy álmos fejjel fel se vettem, amikor a markoló a nagy betontörmeléket húzogatja, gargalizál vele, majd az üres platóra ejti :)

  Javaslom a kedves olvasótársaimnak, ha olyan dolgot látunk ami ugyan nem ütközik jogszabályba de jó erkölcsbe, ésszerűségbe igen, akkor azért azt ne hagyjuk szó nélkül.

  A Kálvária és a Guttenberg egyszerre történő felújítása szintén megér egy misét. Aki a környéken lakik ne akarjon autóval menni sehova, de igazából gyalog se.”
 • 11. barkzso 2010. szeptember 22. 10:55
  „No meg húsvétkor is :)))”
 • 10. Juhász István 2010. szeptember 22. 10:36
  „Az az igazság, ha eddig is normálisan, becsületesen dolgoztak volna akkor nem kéne éjszaka is dolgozniuk.Tisztelet a kivételnek!”
 • 9. antikos 2010. szeptember 22. 10:17
  „Mindenhol éjszaka kellene dolgozni. Kevesebb lenne a megélhetési bűnözés. Nappal meg lehetne henyélni:)

  Ez azért tényleg vicc! Hetekig nem dolgoztak, most meg valami csoda történt és nyomják... Ha egyáltalán kifizetik őket. Bár másfél hét alatt nem lesz nagy változás, és a szoci szavazatok ezen a környéken a nulla felé fognak tendálni...”
 • 8. Ebgondolat 2010. szeptember 22. 10:02
  „7. hozzászólás Coli86 2010.09.22. 09:48
  Mert a 2-es vili kivitelezője egyértelműen bojkottálja a munkát!!! Már csak azt nem értem, mi a ...... nem bontanak szerződést vele...”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bosszúságok az 1-es villamos vonala mentén

A járdák és utak közötti átmenetet kimélyítették, de a járda aszfaltozásakor elfelejtették azt szintbe hozni - írja olvasó-tudósítónk. Tovább olvasom