Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Elkezdődött a szezon, megérkeztek az első vendégek

Újra teli a madáretető - ha etetni kezdjük a madarakat, tegyük rendszeresen!
Megírtuk, szerda reggelre befagytak a pocsolyák, hétvégére hó is jöhet: a fagyos idő beköszöntével egyre kevesebb ennivalót találnak maguknak a madarak. "Elkezdődött a szezon, megérkeztek az első vendégek" - írta Keresztanya becenevű olvasónk, aki hangulatos képeket is küldött a madárkák étkezéséről. Érdemes utánaolvasni, mivel szabad és mivel nem szabad etetni a madarakat, és csak a kitartóak kezdjék el, akik vállalni tudják az etetést tavaszig.
 
Fotók: olvasó-tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden a csirkeláb az új Wunderbaum

Szegeden a csirkeláb az új Wunderbaum
A helyi járatos buszon sütött el valaki egy izmos poént. Látott már ilyet? Tovább olvasom