Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Épített egy menő hóembert? Lőtt egy szép havas, jeges fotót? Mutassa meg, mivel töltötte a tavaszi telet!

Épített egy menő hóembert? Lőtt egy szép havas, jeges fotót? Mutassa meg, mivel töltötte a tavaszi telet!
Még éppen van hó, akár építhetünk vagy szánkózhatunk is - és mindezt megörökíthetjük. Várjuk hóembereiket, téli fotóikat!
Az utóbbi egy hétben a tél úgy lezongorázott mindent, a hótól a zúzmarán át a jégpáncélig, mintha a minőségellenőröktől félne.
Hó, jég, zúzmara és kreatív hóemberek - olvasóink téli fotói. GALÉRIA


Olvasónk, Petrács Alex túlteljesítette a feladatot: videót küldött nekünk a havas Dunakanyarról. Gyönyörködjenek benne! (Videó: Axelfly Vision)
 
 
Hó, jég, zúzmara és kreatív hóemberek - olvasóink téli fotói. GALÉRIA
 
Hó, jég, zúzmara és kreatív hóemberek - olvasóink téli fotói. GalériaA késői hónak a gyerekek örültek a legjobban: olvasónk fotóján ütőképes takarítóbrigád látható seprűvel, szemeteslapáttal, a Mátyás téren pedig embernagyságú hóállatok egészítették ki Szent Ferenc állatseregletét, ami egyébként egy farkasból áll.
 

Jegesmedve szabadult el a Mátyás téren, de közben odaért a húsvéti nyúl is - GALÉRIA. Fotó: Farkas Judit

Volt zúzmarás reggeli csodaország, és jégborította növényeket is fotózhattak az utóbbi napokban.

Galériákban is megmutattuk a havas, zúzmarás várost - itt, itt és itt találnak még kedvcsináló képeket. Most ugyanis Önök jönnek, kedves olvasóink - mutassák meg, mivel töltötték a tavaszi telet! Elő a hóemberekkel, szép téli fotókkal - várjuk képeiket a tudosito@delmagyar.hu e-mail címen!

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi folyik a Francia utcában? Utánajártunk!

Mi folyik a Francia utcában? Utánajártunk!
Olvasónk kérdezte, hogy mikorra lehet kész az útfelújítás a Francia utcában. Utánajártunk. Tovább olvasom