Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Fogadják szeretettel év végi tahóparkoló válogatásunkat! - fotók

Reméljük, 2019-ben majd elegánsabban oldják meg a parkolást. Addig is nevessünk vagy sírjunk, vérmérsékletünk szerint.
Időről időre érkeznek képek olvasóinktól, amelyek bizonyítják: a suttyó módon parkolás soha nem megy ki a divatból. Mutatunk néhány szépségdíjas felvételt, fogadják szeretettel: ezekkel búcsúzik az óévtől tahóparkoló "rovatunk".

"A kedves hölgynek/úrnak nem volt elég 2 rokkant parkoló" - ezzel a kommentárral küldte el nekünk fotóit Ottlik Roland. A képek magukért beszélnek.
 
 

"Szűcs László vagyok. Szegeden születtem. Informatikus vállalkozó vagyok, de mellette 5 és fél évet oktattam Kreszt és gyakorlati vezetést. Eddig tűrtem, ami ebben a városban folyik közlekedés és egyebek címén, de úgy érzem, hogy mostanra “elgurult a gyógyszerem". Nem csak az autósokkal van probléma mára a városban. Egy általános anarchia lett úrrá a közlekedésben, illetve az erősebb kutya b... ik elve! Sajnos mindenki, aki a közlekedésben résztvevő, megkaphatja a tahó címet!" - írta felháborodott olvasónk, aki szintén decemberben küldött el nekünk gyűjteményéből néhány szemléletes fotót. Úgy véli, napi pellengér rovat is kitelne abból, amit össze lehet gyűjteni a városban. Az autókat a Horváth Mihály utcában és az újszegedi sportcsarnoknál fotózta, a bicikliket a Jancsó kollégium előtt - szép dolog az egészséges életmód, de az sem rossz, ha lehet közlekedni a járdán.
 
 


 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Széchenyi tér közepére tették át a Szeged feliratot, és készül már a színpad a szilveszteri bulira - fotó

A Széchenyi tér közepére tették át a Szeged feliratot, és készül már a színpad a szilveszteri bulira - fotó
Teherautón gördült át a Széchenyi téren a jól ismert felirat, amely hol itt, hol ott bukkan fel a… Tovább olvasom