Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Hogyan óvjuk meg autónkat a feltöréstől? Mutatjuk a szegedi módszert!

Sokáig parkolunk, és féltjük a verdát? Szegeden láttuk a trükkös megoldást.
Ki ne szeretné biztonságban tudni autóját, amikor hosszú időre egy parkolóban hagyja? Egy szegedi autós megtalálta a megoldást - mindössze két próbababa kell hozzá. Aki nem tudja beszerezni, annak jelezzük, hogy szerintünk guminővel is működne a trükk.
 
Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzijáték, ahogy olvasóink látták - fotók

Tűzijáték, ahogy olvasóink látták - fotók
A nézők 6 ezer effektet láthattak a több, mint negyedórás show alatt. Ha Ön is ott volt, várjuk… Tovább olvasom