Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Ilyen a jómunkásember karácsonyfája

Ne higgye, hogy olcsóbb egy ilyen létra, mint egy szép szál lucfenyő! De van rajta sör.
Egy szegedi vendéglátó-piari egység udvarán pillantotta meg tudósítónk ezt a minimalista karácsonyfát, és azonnal beleszeretett. Meg is állapította, hogy nem olcsóbb móka ez, mint venni egy szép szál fenyőt, mert van vagy 20 ezer forint egy ilyen létra: viszont a karácsonyfáról nem lehet később villanyt szerelni, és sör sincs rajta.
Ugye, hogy szép?
 
Fotó: tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hóember bármiből lehet - íme a bizonyítékok

Hóember bármiből lehet - íme a bizonyítékok
Havat ígértek szombatra még a hét közepén, de hiába túrtuk elő a szánkót a pincéből. Bosszúból… Tovább olvasom