Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 26°C Még több cikk.

Ilyet még biztosan nem láttak - matrjoska tojást talált olvasónk, tekintsék meg fotón!

Ön mire számít, amikor feltör egy tojást? Biztosan nem erre!
"Vasárnapi sütéshez szerettem volna hozzáfogni, és meglepő dolgot észleltem, miután egy tojást feltörtem!" - írta olvasónk, Vass Katalin, aki portálunkkal is megosztotta a különlegességet. Matrjoska tojás: hallottak már ilyet? Ha feltörnénk, talán lenne benne egy harmadik is.
 
Fotó: olvasó-tudósító/Vass Katalin

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Urbanizált róka járja Szeged utcáit - ezúttal a Szilléri soron tűnt fel

Urbanizált róka járja Szeged utcáit - ezúttal a Szilléri soron tűnt fel
Ismét a városban kószált a ravaszdi. Tovább olvasom