Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Inkább csak kattintás után mutatjuk meg, mi került a betonba ezen a szegedi építkezésen

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Mindig is szokás volt az építkezéseknél, hogy az építők valahogy otthagyták a jelüket az új házon. Ezt olykor most is megteszik - és mindenki azt adja, mi lényege.
Talán már azóta szokás otthagyni jelünket a felépített házon, mióta feladtuk a barlangot. Egyszerű rajz, a haverok neve, tisztességes név és cím, valami trágárság - sok minden belefér a "jelet hagyni" kategóriába. Amit ezen a szegedi építkezésen láttunk, azt valószínűleg nem tennék ki a homlokzatra: valaki úgymond betonba öntötte - jobban mondva rajzolta - a férfiasságát. Mindenki azt adja, mi lényege, avagy kinek milyen kalapja van, azzal köszön be - ezek a mondások jutottak eszünkbe hirtelen. A kifejező ábra a félkész ház előtti betonon díszeleg, feltehetően kerül majd rá még egy járdaréteg. Ha nem, legfeljebb azt mondjuk a gyerekeknek, hogy rakéta.
 
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Armageddon készült Szegeden hétfő reggel - de már elmúlt - fotók

Armageddon készült Szegeden hétfő reggel - de már elmúlt - fotók
Igazán lenyűgöző videót kaptunk olvasónktól: Szeged határában valami készült, lehet csak Thor szállt… Tovább olvasom