Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Kátyút nevel a Gát utcai trolimegálló - kamasz, még csak bokáig ér

Vigyázzanak, nehogy belelépjenek, amikor leszállnak a troliról! Lesz ez még nagyobb is, ha felnő.
Jóképű kátyú nőtt ki az úttesten a Gát utcai trolimegállónál. Kollégánk, aki lefotózta, úgy ismerkedett meg vele, hogy leszállás után belelépett - innen tudjuk, hogy bokáig ér. Lesz ez még nagyobb is, ha felnő. Kövessük szeretettel a fejlődését!
Fotók: Tóth Zoltán
Fotók: Tóth Zoltán
 


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most már biztos, hogy itt a tavasz: világra hozta gyermekét a kockalada

Most már biztos, hogy itt a tavasz: világra hozta gyermekét a kockalada
Sokáig vártunk idén a tavaszra, és a tél is elég furcsa volt, de most már minden rendben: lefialt a… Tovább olvasom