Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Kétfejű cinkét fotózott olvasónk - vagy mégsem?

Éjszakánként fagy, és ki tudja, mikor esik a hó: ne feledkezzünk meg a madarakról! Ennél figyelemfelkeltőbb fotót nem mellékelhetett volna olvasónk.
"A hó és a hirtelen jött lehűlés hatására madárbarátaink láthatóan jobban szorulnak segítségünkre. Ne feledkezzünk meg róluk" - írta olvasó - tudósítónk, és egy vicces felvételt mellékelt: természetesen tudjuk, hogy két cinkéről van szó, de mégis mintha egy lenne ez a furcsa szerzet.
 
Fotó: olvasó-tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobb helyet nem is találhattak volna ennek a kidobott karácsonyfának

Jobb helyet nem is találhattak volna ennek a kidobott karácsonyfának
Így múlik el a világ dicsősége, tapasztalta olvasónk a szegedi Gutenberg utcán - biztos, hogy a kuka… Tovább olvasom