Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Kihívót kapott a szegedi fényszarvas - fénybogarat találtunk Domaszéken!

Szeged kedvenc téli szelfipontja kihívót kapott. Ilyet még nem láttunk. Reméljük, a következő a szarvasbogár lesz.
Domaszéken, a Gólyahír út elején látta meg olvasónk ezt a különleges díszkivilágítást: gyorsan le is fotózta. Bár már elmúlt karácsony, az éj még mindig hosszú, sötét és tele van iszonyattal, jól jönnek a melengető fények. A Bogarakat meg egyébként is mindenki szereti.
 
Fotó: olvasó-tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Busz elé kanyarodott egy idős asszony a Boldogasszony-Szent Ferenc utca kereszteződésében - fotó

Busz elé kanyarodott egy idős asszony a Boldogasszony-Szent Ferenc utca kereszteződésében - fotó
Bár a sofőr és orvos is kérte, javasolta, nem hagyta, hogy mentőt és rendőrt hívjanak. Saját… Tovább olvasom