Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Kijavította és egyesre értékelte az üzlet vásárlói figyelmeztetőjét egy önjelölt nyelvtanár - fotó

Biztos Ön is találkozott már a kiragasztott papíron üzenő "megmondóemberekkel". Az üzletek is szeretik így tájékoztatni a renitens vásárlóikat, bár ebben az esetben előnyt jelent, ha azt sikerül helyesen is leírni.
Személyes kedvencünk a papíron üzenő rovatunkból a sándorfalvi strandon kifüggesztett üzenet tavaly nyárról, és a nagy melegben a hűtőből üzenő csokik szövege. Ezek legalább kedves, megmosolyogtató szövegek voltak. A társasházi megmondóemberek szeretnek ilyen módon üzenni egy-egy renitensnek, pl. egy Budapesti úti háznál is ez történt, szintén tavaly.

Most egy újabb olvasónk fedezett fel egy vásárlói figyelmeztetőt Szeged egyik élelmiszerboltjában. Az üzlet kérése jogos, de a vicces stílus helyett helyesírási hibákkal hemzsegve sikerült azt az 1 mondatot leírni.

Egy vásárló viszont kijavította a hibákat, és nem volt rest értékelni a szerző teljesítményét: egyesre.
 
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön látta a disznóólat a Mars téren?

Ön látta a disznóólat a Mars téren?
Legalábbis mi nem találtuk, bár állítólag ott volt. Tovább olvasom