Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Kitörtek a kövek, nagyot esett egy biciklis a híd lábánál: kijavították a hibát - fotók

Olvasó-tudósítónk jelezte: napokban ő segített ott fel egy biciklist, aki belehajtott a csatorna melletti lyukba a régi híd újszegedi lábánál, a Partfürdő oldalán. Miután megjelent a fotó, kijavították a hibát. Másik olvasónk arra panaszkodott, a gyereke törte be az állát a rossz Csongrádi sugárúti járda miatt.
Olvasó-tudósítónk, Börcsök Sándor ma ismét a múltkori biciklis baleset helyszínén árt, és örömmel jelezte, hogy a buktató lyukat eltüntették a régi híd újszegedi lábánál.
 
Fotó: olvasó-tudósító/Börcsök Sándor

Korábban írtuk:
"Bekövetkezett amitől féltem. Valaki elesett a fürdő előtti járdahiba miatt. Siettem segíteni, azért a felvétel a régebbi nagyítós beállításon történt, de az ülés alatt jól látszik a járdahiány" - írta olvasó-tudósítónk, Börcsök Sándor, aki fotókat is mellékelt. Sunyi hiba ez, mert a biciklis nem valószínű, hogy észreveszi közvetlenül a csatornafedél mellett, viszont ha belehajt a lyukba, jó esélye van megtanulni repülni.
 
Ott a lyuk a bicikli alatt! Reméljük, a tulajdonos nem ütötte meg magát nagyon. Meg azt is, hogy javítják a folytonossági hiányt. Fotók: olvasó-tudósító/Börcsök Sándor
 

"A folytonossági hiány az újszegedi régi hídlábnál, a partfürdő bejáratától a híd felé található, azaz ott még gyalogos út is van kerékpáros följárón. A képen balra úttest van, előre a kerékpáros út, jobbra a partfürdő bejáratának eleje." - pontosította a helyszínt olvasónk. Vigyázzanak azon a részen!

Szeged egy másik pontjáról is kaptunk a napokban járdával kapcsolatos panaszt. 
Fotók: olvasó-tudósító/K. Móni

"Hetek óta több helyen látni, hogy javítgatnak járdákat is, a buszmegállókon kívül - kezdte olvasónk, K. Móni, aki arra hívta fel a figyelmet: egy igen forgalmas, számtalan gyalogos és főleg biciklis által használt helyen, Csongrádi sugárút-Rókus kereszteződésénél épült új kutyafuttató, de a járdafelújításra senki nem gondol.
 

"Az én gyerekem a kis játék motorjával orra esett a széttört, hatalmas lyukakba beleakadva, és betörött az álla. Szerintem rajtunk kívül más is szenvedett itt hasonló balesetet, borzasztó a járda állapota, nem hiszem,hogy senkinek nem szúrja a szemét" - írta olvasónk, és fotókat is küldött a helyzetről: tényleg nem szép. Nem ártana kijavítani, mielőtt még valaki összetöri magát.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lopják a virágokat Szegeden vagy teleszemetelik a kertet: van, ahol már kamerák figyelik a növényeket- fotók

Lopják a virágokat Szegeden vagy teleszemetelik a kertet: van, ahol már kamerák figyelik a növényeket- fotók
Megírtuk: színpompás kiskertje lehetne egy újszegedi, Csanádi utcai háznak, ha nem lopnák ki belőle… Tovább olvasom