Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Különleges kátyút fotóztak Szegeden: kiderült az igazság, nem a helyreállított aszfalt szakadt be

A hatalmas kátyú helyén egykor egy munkagödör volt. Helyreállították, most valamiért beszakadt - az okot vizsgálják.
Szép nagy lyuk tátong az úttesten a Török-Mérey utca sarkán kitáblázva, elkerítve - jelezte olvasó-tudósítónk. Azt írta, és gondoltuk mi is, hogy a kátyú különleges. Makrai Lászlótól, a szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatójától azonban megtudtuk az igazságot: nem a kijavított aszfalt szakadt be. Ez egy évtizeddel ezelőtt elvégzett gázvezeték rekonstrukció során felbontott munkagödör helyreállítás, és nem már javított kátyúzott burkolat. A burkolat alatti üreg kialakulását és így az útburkolat beszakadását egy egyenlőre ismeretlen közműhiba okozhatta - tudatta portálunkkal Makrai László.
 

- A gázszolgáltatót és a vízi közmű üzemeltetőt felkértük az üzemeltetésükben lévő közművek hibavizsgálatának elvégzésére. A üreg kialakulás okának vizsgálatának jelenleg folyamatban van, az üreg további részének feltárásával együtt

- írta portálunknak az ügyvezető igazgató.

 

Ez a gödör ugyan, mint kiderült, nem egy klasszikus kátyú, de azért az utolsó mondatot itt hagyjuk, mert jók a linkek: a kátyúk alternatív felhasználására jó példákat találnak itt és itt.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi sem tudtuk eldönteni, hogy ez a parkolás szabálytalan, vagy csak kitolás a gyalogosokkal - Önök szerint?

Mi sem tudtuk eldönteni, hogy ez a parkolás szabálytalan, vagy csak kitolás a gyalogosokkal - Önök szerint?
Tudósítónktól kaptuk ezt a képet, melyen egy fehér autó elállja a gyalogosok útját az Oskola utca… Tovább olvasom