Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Még a tábla és a szemetes is helyet változtatott, akkora volt a buli - De hogy került oda egy hűtőtáska?

Temérdek kérdés merül fel egyetlen fotó kapcsán. Olvasónk, Horváth Marcell még a BTK környékén is rendhagyó dolgot, vagyis dolgokat fényképezett:
egy megállni tilos táblát, egy szemetest és egy hűtőtáskát. Egyiket se a megszokott helyén.
Igazán meglepő élményben volt része a TIK ablakán kibámuló egyetemistáknak. A napokban ugyanis a lehulló őszi levelek között más, sokkal szembetűnőbb dolgokkal is találkozhattak. Például egy KRESZ-táblával, amire még egy szemetes is rá volt erősítve, na meg egy hűtőtáskával.

Már önmagában az is érdekes, hogy kerülhetett oda a tábla a BTK mögé, bár színben valóban feldobja a barnás-mályvás épületet, de minket jobban érdekel, hogy minek van ott hűtőtáska? Egy dologra tudunk csak gondolni: a novemberi 20-25 fokos hőség, na meg a hatalmas művelet, amivel a tábla és a kuka eljutott jelenlegi helyére, annyira kivette az erőt az alkotóból, hogy mindjárt bontott is egy doboz hűtött sört. Ennél jobb magyarázat nem jutott eszünkbe, de talán Önnek igen.
 
Fotó: Olvasónk | Horváth Marcell
Fotó: Olvasónk | Horváth Marcell

Legyen Ön is a tudósítónk!
Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy szegedi biciklis új szintre emelte a sufnituning fogalmát

Egy szegedi biciklis új szintre emelte a sufnituning fogalmát
A Bécsi körúton láttuk a megoldást. Vajon az ellopott ülést pótolta így a tulajdonos? Tovább olvasom