Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Megtaláltuk Vásárhely legcukibb ajtónállóját - fotó

Egy vásárhelyi áruház ajtajában fotózta olvasónk ezt a kiskutyát, aki jó őrként le se vette szemét az ajtóról. Talán a gazdit várta? Vagy ő az üzlet új biztonsági őre? Mindegy melyik, mi imádjuk!
Új biztonsági rendszert vezetnek be a vásárhelyi üzletek? Aligha, bár olvasónk fotóját látva nem bánnánk. Ez a kiskutya minden bizonnyal gazdiját várta az ajtóban, és ahogy olvasónk fotója mellé leírta, semmi nem tudta kizökkenteni a figyelmét. Olvasónkét viszont igen, akinek feldobta a napját ez a kis szőrmók. De fogadjunk, az Önét is!
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindjárt találtunk is egy szegedi ivókutat, ami nem működik

Mindjárt találtunk is egy szegedi ivókutat, ami nem működik
Megírtuk: 55 ivókút működik a városban, mindegyik üzemel - ha mégsem, két nap alatt megjavítják.… Tovább olvasom