Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Mindent az általános műveltségért: Jókai-idézetet találtunk egy szegedi üzlet blokkján

Kellemesen meglepődtünk fizetés után az egyik szegedi üzletben a Napfény Parkban. Irodalom mindenütt!
Az Euro Familyben járva kapta kollégánk a blokkot, amit megmutatunk olvasóinknak: mégpedig azért, mert nem mindennapi mondat került rá a számok mellé. A Jókai Mór-idézet, amely a citatum.hu szerint az És mégis mozog a föld című regényből származik, motivációs üzenetnek is beillik - már ha motivál minket, hogy szinte minden viszonyítás kérdése ezen a világon. Annak mindenesetre örülünk, hogy bár a könyvesbolt egyre kevesebb, mégis találkozhatunk az életben irodalommal. Ha egy üzlet blokkján, akkor ott.
 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi borzasztó szóvicc egy szegedi bicikli kerekén

Napi borzasztó szóvicc egy szegedi bicikli kerekén
Fájt ma már szóvicc igazán és őszintén? Ha nem, segítünk. Tovább olvasom