Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Most, hogy csúcsra jár az allergiaszezon, szépen nő a parlagfű a Népkert soron

Súlyos a parlagfűhelyzet Szegeden és Kecskeméten, írtuk meg a hétvégén. Ezt a jól fejlődő bokrot cseppet sem zavarja az aggodalmunk.
Olvasó-tudósítónk, dr. Börcsök Sándor küldött fotót a nagy virágú, láthatóan egészséges parlagfűbokorról, amelyet az újszegedi Népkert soron látott, a park oldalában. Extrém magas parlagfű pollenkoncentráció miatt figyelmeztetést adott ki az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) vasárnapra az Alföld egyes területeire, de ezt a növényt láthatóan nem fenyegeti senki és semmi. Nem támad rá allergiások hada, az illetékesek ingerküszöbét sem lépte még át, zavartalan a fejlődése.
Fotó: olvasó-tudósító/Börcsök Sándor
Fotó: olvasó-tudósító/Börcsök Sándor

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyet még biztosan nem láttak - matrjoska tojást talált olvasónk, tekintsék meg fotón!

Ilyet még biztosan nem láttak - matrjoska tojást talált olvasónk, tekintsék meg fotón!
Ön mire számít, amikor feltör egy tojást? Biztosan nem erre! Tovább olvasom