Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Most már tényleg itt a nyár: a Retek utcai karácsonyfa is kikerült a kukához!

Szeretnénk mi is Retek utcában lakni, ahol még csak most lett vége a karácsonynak - fogalmazódott meg bennünk a gondolat tudósítónk fotója láttán. Gábor ugyanis egy kidobott karácsonyfával találkozott, JÚNIUSBAN!
Mindig összeszorul a szívünk, amikor elkezdenek jönni a kidobott karácsonyfákról szóló fotók - most viszont kicsit mosolyogtunk, ugyanis Szegeden egy fél évvel tovább tartott a karácsony.

- Mi sem bizonyítja jobban, hogy itt a nyár. Lehet, hogy egykori gazdája megunta a fa kerülgetését a nappaliban - írta viccesen olvasónk, Gábor.

Ezzel nem is tudunk vitatkozni!
Fotó: Tudósító | Gábor
Fotó: Tudósító | Gábor


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtaláltuk a legfurcsább parkolást: durrdefektet kaphatott a sofőr

Megtaláltuk a legfurcsább parkolást: durrdefektet kaphatott a sofőr
Olvasónk vasárnap reggel fotózta ezt az autót egy dorozsmai kerítésen. Nem hétköznapi látvány, de… Tovább olvasom