Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Mutatjuk, mi került elő a Vértóból - fotók

Szemetelésben még mindig nagyon jók vagyunk. Válogassanak a kollekcióból!
"A Vértó partján láttam ezeket a vízből kihalászott rozsdás bicikliket ma reggel. Amint a képeken látható, nem tegnap kerültek a vízbe" - írta olvasó-tudósítónk, Etkarozi. Válogassanak a kollekcióból: az egyik biciklin még a gyerekülés is rajta maradt.
 
Mutatjuk, mi került elő a Vértóból - GALÉRIA. Fotó: olvasó-tudósító/Etkarozi


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha azt hitte, gumicsizmából nem készülhet tavaszi kapudísz, tévedett

Ha azt hitte, gumicsizmából nem készülhet tavaszi kapudísz, tévedett
Újabb ajtódísz az alsóvárosi kapuról, amelyen minden évszakban találni valami vidámat. Tovább olvasom